top of page

Om Pia Maria Lie

Jeg hedder Pia Maria Lie og har 20 års erfaring fra uddannelses- og kultursektoren, hvor jeg har designet, søgt fondsbevillinger, udviklet og projektledt flerårige udviklingsprojekter, læringsforløb og events.

 

Jeg er er cand. Pæd. i didaktik og har en baggrund som skolelærer, forlagsredaktør, embedsmand i undervisningsministeriet, uddannelseskonsulent på Københavns Professionshøjskole og Publikumschef på Experimentarium med ansvar for skoletjenesten og den mundtlige formidling til husets gæster. 


I 2019 valgte jeg at blive selvstændig konsulent, for at arbejde med det jeg brænder mest for; udviklingsprojekter og initiativer, der har fokus på børn, unge og de voksne omkring dem. Jeg rådgiver og hjælper kunder som kommuner, universitetet, professionshøjskoler, NGO’er, eksterne læringsmiljøer og skoler med fondsansøgninger, projektledelse, evalueringer og facilitering af workshops og konferencer. 

IMG_20200928_101035_edited.jpg

Jeg går strategisk og systematisk til opgaverne og har altid fokus på modtageren. Med en bred baggrund fra uddannelsessektoren er jeg i stand til at anskue indsatser fra flere vinkler. Jeg har nemt ved at arbejde sammen med kunder på alle niveauer i organisationer både i den offentlige og private sektor. Jeg har et stort netværk, jeg kan trække på og sætte i spil.

 

Jeg har mange års erfaring med alle faser i arbejdet med fondsansøgninger både fra offentlige, det private og som selvstændig og har opnået millionbevillinger fra både A. P. Møller Fonden, Novo Nordisk Fonden, Nordea-fonden, Leo Fondet og Industriens Fond. 

Jeg har gennemført kurset Strategiudvikling - fra analyse til strategi hos Mannaz.

bottom of page