top of page

Projektledelse

DSC06315.JPG

Leder du efter en samarbejdspartner? Har du brug for hjælp til et projekt? Mangler du hjælp til at komme i gang med og styre udviklingsprocessen? Eller savner du blot overblikket? Jeg kan hjælpe dig med dit projekt i samtlige faser; udvikling, opstart, drift og afslutning. Jeg har særlig erfaring med udviklingsprojekter i uddannelses- og kultursektoren.

Case

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Pia og hendes tætte samarbejdspartner Tina Ibsen i Projekt Månebase. Når man arbejder i en lille kommune, er der ofte ikke så mange medarbejderressourcer, når der skal arbejdes med fondsansøgninger og efterfølgende implementering. Samarbejdet med Pia har været som at få mange ekstra hænder om bord. Hun arbejder med stor professionalisme og leverer altid til tiden og minder gerne om, hvad der er brug for, at vi som projektejer byder ind med. Derudover kommer Pia altid med godt humør, som danner en god grundklang i samarbejdet; med andre ord får man lyst til at samarbejde og skabe gode resultater sammen. Så tag fat i Pia, hvis du savner en dygtig projektleder, der elsker at skabe faglig udvikling og som spreder gejst. Med i samarbejdet får du en oplevelse af at have fået en god kollega.

- Line Ditlev, Specialkonsulent, Dragør Kommune

 

Fra april til august 2021 stod jeg for projektledelse og koordinering af ESERO Denmark netværket, herunder udvikling af nye aktiviteter i samarbejde med netværkets partnere i samarbejde med Tina Ibsen Formidling.

''I foråret 2021 overtog Pia Maria Lie og Tina Ibsen i fællesskab projektledelsen og koordineringen af ESERO Denmark netværk bestående af 15 partnere fra uddannelsessektoren, museer og eksterne læringsmiljøer. Pia havde overordnet ansvar for kommunikationen på hjemmeside og Facebook og kontakt til erhvervslivet. Tina og Pia fik i fællesskab og på kort tid skabt overblik og kunne derfor levere en solid afrapportering til EUROPEAN SPACE AGENCY med grundig opfølgning på mål og budget.''

 

- Maiken Lykke Lolck, Direktør, Naturvidenskabernes Hus

 

Anchor 1
bottom of page